Спеціалісти Управління Пенсійного фонду провели виїзний прийом та зустріч в трудовому колективі

17 травня 2018 року  начальник Згурівського відділу обслуговування громадян Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Валентина Шишко провела виїзний прийом громадян в Безуглівській сільській раді.

В ході прийому присутні  (8 чол.) цікавились питаннями призначення пенсії за віком, перерахунку пенсії з 01.10.2017, перерахунку стажу колгоспників, переходом на інший вид пенсії.

Цього ж дня головний спеціаліст Згурівського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Тамара Смолічева провела зустріч у трудовому колективі Безуглівської ЗОШ І – ІІ ступенів.

Присутнім на зустрічі (10 чол.) було роз’яснено переваги реєстрації застрахованих осіб на веб – порталі Пенсійного фонду, наслідки отримання заробітних плат в «конвертах».  На всі поставлені запитання було надано вичерпні відповіді.

Наприкінці зустрічі було розповсюджено буклети в рамках проведення правопросвітницького проекту «Я маю право!», інформаційні матеріали щодо легалізації заробітної плати та змін у пенсійному забезпеченні.

Додати коментар