Педагоги БХТДЮМ моделювали імідж позашкільного закладу майбутнього

Педагоги Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді взяли участь у міському науково-практичному семінарі «Імідж сучасного закладу позашкільної освіти як ресурс його розвитку».
Секретами власного іміджу ділилися педагоги Станції юних туристів. Яскраві фотопрезентації про будні та свята закладу супроводжували виступи колег. Цікаві матеріали для проведення занять та годин дозвілля Анатолія Близнюка (директора СЮТУР) про історію Переяслава та апробовану послідовність та особливості педагогічного супроводу дослідницької роботи гуртківців, які презентувала Оксана Палатна (керівник гуртка-методист СЮТУР) поклали педагоги БХТДЮМ до своєї «методичної скриньки».
Практичну частину навчання «Роби з нами, роби, як ми, роби краще за нас» провела заступник директора БХТДЮМ Ірина Омельяненко. Перевтілившися на деякий час в образ своїх гуртківців, колеги-позашкільники відпрацьовували методи, ігри та вправи формування соціальної компетентності вихованців позашкільних навчальних закладів. Це було і «Фруктове дерево», і «Витинанки», і «Філософське коло», і «Кенгуру», і «Позитивчики», приправлені притчею, жартівливими та філософськими віршами, а ще й власними емоціями ведучої.
Аналізуючи очікування від роботи, педагоги зробили висновок, що позитивний імідж закладу формується щоденною спільною працею адміністрації, педагогів, вихованців та їх батьків. Доки колектив згуртований, підтримує один одного, допомагає, підштовхує досягати професійних вершин, доти горітиме вогонь спільної справи, підвищуватиметься рейтинг та позитивний імідж закладу.

Додати коментар