Редактор: “Ми тримались з усіх сил, проте обставини сильніші від нас”

Розпочалась передплата газет і журналів на 2018 рік. Редакція газети «Вісник Переяславщини» повідомляє своїм читачам, що передплатна ціна залишається незмінною – 29 гривень на місяць (без вартості послуг пошти). Незмінним залишається і обсяг – 24 сторінки на тиждень. Змінюється періодичність виходу. В 2018 році ви будете одержувати «Вісник» один раз на тиждень – у п’ятницю.

Причин декілька. Зросла вартість поліграфічних послуг, паперу, пального. Дорожче стало доставляти газету в села району. Протягом 2017 року почастішали випадки несвоєчасної доставки газети читачам, вівторкові номери приносять у четвер або навіть у п’ятницю. Це все й змушує нас перейти на щотижневий випуск. Але, сподіваємось, що наші постійні читачі від цього не тільки не втратять, а й здобудуть. Буде більше розповідей про людей, різноманітних порад, відповідей на ваші звернення і т.п. Ми й надалі повідомлятимемо про актуальні новини, як і завжди, ви будете в курсі всіх подій. «Вісник» переходить на щотижневий випуск одним із останніх на Київщині. Ми тримались з усіх сил, проте обставини сильніші від нас.

Сподіваємось, що наші передплатники й надалі обиратимуть серед безлічі друкованих видань «Вісник Переяславщини», газету, яку читають кілька поколінь наших земляків уже більш як дев’яносто років.

Отже, у 2018-му «Вісник» – щоп’ятниці на 24 сторінках.

Передплатна ціна:

1 місяць – 29 грн

3 місяці – 87 грн

6 місяців – 174 грн

12 місяців – 348 грн.

Ціни – без вартості послуг пошти.

Передплатний індекс 61975.

Запросіть «Вісник» у свій дім!

Галина Карпенко, редактор газети «Вісник Переяславщини»

Додати коментар