Старост сіл Переяславської міської громади привітали з професійним святом

День місцевого самоврядування – свято людей, яких обирає суспільство і на плечах яких нелегка ноша відповідальності за добробут жителів територіальних громад.

Сьогодні, 8 грудня, під час робочої наради із старостами сіл Переяславської міської ради, голова громади Вячеслав Саулко привітав їх із професійним святом – Днем місцевого самоврядування , яке традиційно відзначається в Україні  щорічно 7 грудня.

Вячеслав Володимирович зазначив:

– ” В Україні 7 грудня – День місцевого самоврядування, професійне свято всіх тих, хто, за покликом серця, обраний волею народу в сільських, селищних, обласних радах представляє і захищає інтереси своїх виборців, жителів територіальних громад. Це свято притаманного українцям способу життя в основі якого – самоврядне суспільство.

Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти громади, знати їх проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення. Ваші ініціативи, вимоги і пропозиції знаходили підтримку і втілювались у життя. І надалі будьте принциповими у відстоюванні інтересів громад. Сьогодні, як ніколи, Україні потрібне згуртування нації. Все, що відбувається є уроком для нашого народу, і ми маємо збагнути, що тільки у єдності зможемо досягти кращого життя для всіх і кожного.

Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у справі подальшого розвитку територіальних громад, відродженню сіл і міст нашого району, зміцнення авторитету нашої держави в Європейській спільноті і у всьому демократичному світі.

Хай успіхи і перемоги окрилюють вас на нові звершення і здобутки. Хай родинне тепло і затишок оберігають вас, а ваші палкі устремління та діяння несуть у світ лише мир і добро. Хай панує злагода у наших діях, мудрість – у думках, спокій – у домівках. Потрібно жити з добром у душі до людей і почуттям гідності за свій народ.”

Після виступу, голова міської громади Вячеслав Саулко вручив Подяки та квіти Валентині Зінченко- старості села Велика Каратуль, Світлані Кондратенко- старості села Гланишів, Раїсі Лещенко- старості села Мазінки та Тетяні Постолюк – старості села Вовчків.

 

 

 

Додати коментар