На Київщині відбулася нарада з підведення підсумків за шість місяців поточного року у службовій діяльності поліції

В приміщенні Переяслав-Хмельницького відділу поліції відбулася нарада з підведення підсумків за 6 місяців поточного року у службовій діяльності поліції за участю голови районної державної адміністрації Пряхіна Андрія Володимировича, голови міської ради Костіна Тараса Вікторовича, голови районної ради Качкалди Петра Григоровича.
У нараді взяв участь особовий склад Переяслав-Хмельницького відділу поліції та керівний склад його структурних підрозділів Березанського, Яготинського, Згурівського, Баришівського відділення.
Про роботу Переяслав-Хмельницького відділу поліції та його структурних підрозділів доповів начальник Переяслав-Хмельницького ВП Петренко Олег Григорович.
В ході обговорення питань порядку денного керівництво Переяслав-Хмельницького відділу поліції підбило результати службової діяльності у першому півріччі поточного року та поставили завдання щодо посилення протидії злочинності, забезпечення правопорядку і публічної безпеки на наступний період 2017 року.
Учасники засідання розглянули результати діяльність слідчих підрозділів поліції, кримінальної поліції та блоку поліції превентивної діяльності.
Голова районної державної адміністрації Пряхін Андрій Володимирович звернув увагу на поліпшення належної організації роботи щодо незаконної вирубки лісу.
Натомість всі керівники належним чином поставилися до виконання своїх службових обов’язків.
Голова міської ради Костін Тарас Вікторович наголосив про якість та ефективність роботи працівників поліції з виявлення наркозлочинності в місті.
Представники влади пообіцяли найближчим часом внести пропозицію щодо розгляду питання на черговій сесії по ремонту тиру,який знаходиться на території Переяслав-Хмельницького ВП.
Підбивши підсумки наради, начальник Переяслав-Хмельницького відділу поліції Олег Петренко націлив особовий склад підрозділу на покращання роботи у виявленні та розкритті кримінальних правопорушень. Окрім цього, звернув увагу присутніх на дотриманні дисципліни, законності та ввічливому ставлення до громадян.

 

Додати коментар