«COVID-19 vs здоровий глузд: що переможе?»: Уляна Супрун приїде до Переяслава з розповіддю

24 вересня об 11:00 в переяславському університеті на відкритому майданчику біля пам’ятника Григорію Сковороді відбудеться зустріч з доктором Уляною Супрун. Захід відбудеться в рамках проєкту “Відкритий університет”, інформаційним партнером якого є Переяслав.City. Про це повідомляє пресслужба вишу.

Разом із експерткою всі охочі поміркують над темою «COVID-19 vs здоровий глузд: що переможе?», після цього пані Уляна відповість на всі запитання. Кожен із нас чи не щоденно бачить у мережі велику кількість фейків та маніпуляції. Ситуація навколо пандемії COVID-19 – яскраве тому підтвердження. Тож як навчитися перевіряти правдивість фактів та вчити цьому інших? Про це та багато іншого поговоримо з Уляною Супрун.

Уляна Супрун три роки очолювала Міністерство охорони здоров’я України, а нині є головою нового аналітичного центру Arc.UA. Вона активно веде сторінку у Facebook, розповідає усе найважливіше та найцікавіше на тему охорони здоров’я та здорового глузду, а також розвінчує популярні міфи і є однією із лідерів думки серед молодої української аудиторії.

Захід відбудеться з дотриманням протиепідеміологічних вимог. Кількість місць обмежена, відтак для всіх хто збирається відвідати зустріч обов’язковою є попередня реєстрація.

Додати коментар