У “Серці Переяслава” відзначили переможців фотоконкурсів «Моя Переяславська родина» та «Переяслав крізь об’єктив”(фоторепортаж)

У рамках проведення заходів до Дня міста серед жителів Переяслава  був оголошений фотоконкурс «Моя Переяславська родина».  17 вересня були підведені підсумки та відзначені переможці цього конкурсу. Захід проходив у відпочинковій зоні «Серце Переяслава» з урахуванням та дотриманням всіх необхідних карантинних вимог. На свято завітали родини нашого міста, які своїм життєвим прикладом доводять, що сімейні цінності – це найдорожче, що є у кожного з нас!

Учасників зібрання привітали та вручили їм подарунки: міський голова Тарас Костін,  заступник міського голови  Валентина Губенко, директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмила Борисюк,  начальник служби у справах сім’ї та дітей Катерина Лой та начальник відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я Валерій Мільгевський.

Були відзначені сім’ї, які відповідно до глядацького голосування набрали найбільшу кількість голосів.

ІІІ місце – багатодітна родина  Катерини та Руслана Середи;

ІІ місце – родина  Владислава та Сніжани Радченко

І місце – родина  Руслана та Оксани Самченко

Всі родини – учасники фотоконкурсу «Моя переяславська родина» були відзначені заохочувальними призами та солодощами. З метою виховання у молоді міста активної громадянської позиції, любові до рідного міста, формування естетичного смаку, пошуку та розкриття творчих здібностей у жанрі фотомистецтва та його популяризації серед дітей і молоді у місті був також організований та проведений спеціалістами відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я, фотоконкурс «Переяслав крізь об’єктив”.

За його підсумками та відповідно до рішення журі, переможцем став Віталій Виноградній, який був нагороджений цінним подарунком.Також за активну участь у конкурсі були відзначені Дмитро Кусай  та Артур Райтаровський. Юна художниця Владислава Мостова, – учасниця свята подарувала міському голові Тарасу Костіну на згадку власноруч написану чудову картину «Серце Переяслава». Творча багатодітна родина  Наталії та Владислава Бриків порадували гостей своїм вокальними талантами.                           

За інформацією МЦСССДМ

Додати коментар