Відбувся футбольний турнір присвячений Дню Незалежності України

21,22,23 серпня в місті Вишгород відбувся футбольний турнір серед юнаків 2007 року народження, присвячений Дню Незалежності України. У цих змаганнях взяли участь шість команд з міста Києва та області, в тому числі ФК Переяслав. Всі ігри походили за коловою системою. У перший день турніру наші юнаки у стартовій грі обіграли ФК Єдність 9:0 та ФК Поділ 4:0 (м.Київ). На другий день зустрілись з командою ФК РУФК м.Київ – це дуже потужна команда, яка вже через два тижні стартує в чемпіонаті України вищої ліги. Переяславці зіграли в бойву нічию 0:0, при повній рівній грі й шансами на перемогу. В наступній грі, щоб потрапити до фіналу нашій команді достатньо було зіграти в нічию з ФК Лівий Берег (Київ). За 5 хвилин до фінального свистка, суддя призначив пенальті в наші ворота і кияни його реалізували.А на останній хвилині, наші юнаки побігли усією командою відігруватись і пропустили контратаку і в підсумку поступились 2:0 та втратили шанс поборотись за перемогу на турнірі. Далась взнаки попередня гра з сильним суперником і вже через 50 хвилин – наступна, також з класною командою. В останній день змагань переяславці обіграли господарів 8:1, та в грі за бронзу “знищили” ФК Поділ 8:0. В фіналі ФК РУФК обіграли ФК Лівий Берег 3:1.

Тож у підсумку: ФК РУФК – переможці, срібні призери – ФК Лівий Берег, бронзові – ФК Переяслав. Команди нагороджені кубками, медалями та солодкими призами від організаторів турніру. Були відзначені кращі гравці за амплуа та в кожній команді. Кращий нападник турніру – наш Дмитро Чайка (ліцей “Патріот”), кращий гравець команди – Ярослав Дудка (ЗОШ №1). Хлопці отримали спеціальні подарунки. 

Тренер Вячеслав Заболотний дякує батькам та постійним спонсорам клубу: СГ Альта, ТОВ Югенерго, ФГ Геркулес, ПП Амер,ТОВ Укрпромпостач та ФОП Олексій Бойко за фінансову підтримку та віру в юних футболістів.

 

Додати коментар