Відбулася щотижнева апаратна нарада

25 серпня в залі засідань Переяславської міської ради відбулася щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, яку провів міський голова Тарас Костін. Міський голова ознайомив учасників наради з основними важливими подіями з життя міста, які відбулися на минулому тижні та заслухав звіти керівників підприємств та структурних підрозділів ради та виконкому.

Міський голова дав доручення:

  • Начальнику відділу інформації та комп’ютерного забезпечення Олександру Стригуну спільно із начальником відділу освіти Петром Ярмоленком підготувати та оприлюднити у засобах масової інформації інформаційні матеріали про організацію особливості та хід навчального процесу у загальноосвітніх навчальних закладах міста в умовах карантину у новому навчальному році.

17 серпня, міський голова Тарас Костін разом із начальником служби у справах дітей та сім’ї Катериною Лой відвідали маму загиблого учасника АТО Романа Гриценка та привітали Уляну Юліянівну із Днем народження. “Місцеве самоврядування завжди буде допомагати у будь-яких справах родинам наших загиблих захисників і підтримуватиме їх…” сказав Тарас Костін.

18 серпня відбулося  чергове 27 засідання виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке провів міський голова Тарас Костін. Присутні члени виконкому розглянули запропоновані питання порядку денного засідання, питання архітектури та містобудування та житлові питання, та прийняли по них відповідні рішення.

19 серпня у залі засідань Переяславської міської ради міський голова Тарас Костін та керуюча справми міськвиконкому Ольга Гребенщикова привітали пасічників зі святом – Днем пасічника. Міський голова вручив почесні грамоти та подарунки майстрам цієї справи. Серед нагороджених, зокрема, пасічники: Сергій Козаченко, Юрій Стась та Станіслав Баранько. Тарас Костін побажав присутнім плідної праці, щедрого медозбору, здійснення заповітних мрій і сподівань, а на столі, щоб завжди був мед, як символ благополуччя і здоров’я.

20 серпня міський голова Тарас Костін провів пленарне засідання позачергової 89 сесії Переяславської міської ради сьомого скликання. У роботі взяли участь 25 депутатів міської ради з 34. Присутні народні обранці розглянули такі питання порядку денного сесії, а також ряд земельних питань та питань архітектури. Розгляд питань порядку денного народні обранці продовжать на другому пленарному засіданні 89 сесії міської ради.

 21 серпня у Переяславі відбулись урочистості, присвячені 29-ій річниці Незалежності України. Святкування розпочалося із виконання Державного Гімну України викладачами Дитячої музичної школи імені Павла Сениці, та підняття Державного прапора України кращими учнями ліцею «Патріот». Присутніх привітав з Днем незалежності міський голова Тарас Костін. У ході офіційної церемонії міський голова вручив Почесні грамоти Київського регіонального відділення АМУ, грамоту Київського регіонального відділення АМУ. За вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культуриний розвиток області, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію та з нагоди Дня незалежності України ряд жителів міста були відзначені Подяками від Київської обласної ради. Почесним грамотами міської ради, грошовими винагородами і пам’ятними подарунками було також відзначено понад два десятки кращих представників установ та організацій міста. Традиційно, на центральній площі міста, було вручено паспорти, у формі ID-карток, юним жителям Переяславщини.

По закінченні апаратної наради міський голова провів робочу нараду з комунальниками.

Додати коментар