Відбулася щотижнева апаратна нарада

27 липня в залі засідань Переяславської міської ради відбулася щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, яку провів  міський голова Тарас Костін. Перед початком наради він привітав іменинників минулого тижня. Міський голова ознайомив учасників наради з основними важливими подіями з життя міста, які відбулися на минулому тижні та заслухав звіти керівників підприємств та структурних підрозділів ради та виконкому.

Міський голова дав доручення:

  • заступнику міського голови Валентині Губенко провести робочу нараду з питань відзначення у 2020 році Дня міста.

22 липня відбулося чергове 23 засідання виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке  провів міський голова Тарас Костін. Присутні депутати розглянули запропоновані питання порядку денного. З усіх розглянутих питань присутні члени виконкому прийняли відповідні рішення.

22 липня наше місто з робочим візитом відвідала делегація у складі виконавчого директора  Київського регіонального відділення Асоціації міст України Народного депутата України 8-го скликання Олександра Дехтярчука, координатора Офісу реформ Київської області, голови постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, децентралізації та адміністративно-територіального устрою, депутата Київської обласної ради, Президента ВГО “Клуб мерів” Володимира Удовиченка та економічного консультанта АМУ Тетяни Ревенко. Учасники делегації відвідали декілька громад нашого району та ознайомилися з їх діяльністю та проблемами. Також вони ознайомилися з роботою  центру надання адміністративних послуг виконкому Переяславської міської ради. Гості АМУ провели робочу зустріч з депутатами міської ради та її посадовцями, під час якої обговорили питання реформи децентралізації, особливостей територіальної організації влади в Україні, змін до законодавства про вибори та питання створення Переяславського району.

За результатами наданої  Фондом “Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу”інформації сформовано черговий рейтинг інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України.
Цього року опубліковано кращі двадцятки громад по регіонах. Після цього буде опубліковано рейтинг найкращих 200 громад України. Серед 20 найкращих громад Київської області станом на 01.07.2020 місто Переяслав – на 2 – му місці.
Рейтинг враховує 40 критеріальних показників та відображає інвестиційну привабливість громад у 2020 році.
Оцінено по області 63 громади. Оцінено по Україні 1540 громад.

23 липня в залі засідань Переяславської міської ради відбулося спільне засідання двох постійних депутатських комісій – комісії з питань земельних відносин, комунальної власності, будівництва та архітектури і комісії з питань бюджету та фінансів, яке провели депутати міської ради Вячеслав Нестеренко та Олексій Дикий. В роботі комісій взяли участь: міський голова Тарас Костін, голова Переяслав-Хмельницької РДА Сергій Дяченко та голова Переяслав-Хмельницької районної ради Петро Качкалда, директор КП КОР “Переяслав-Хмельницьктепломережа” Петро Ковальчук, директор комунального некомерційного підприємства Переяслав-Хмельницької районної ради, сільських рад Переяслав-Хмельницького району, Переяславської міської ради «Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня» Лариса Кузьменчук. Члени комісій розглянули питання: про внесення змін до Міської програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня» Переяслав-Хмельницької районної ради, сільських рад Переяслав-Хмельницького району та Переяславської міської ради на 2020 рік», затвердженої рішенням міської ради  від 19.12.2019 № 142-75/3-VІІ, про надання згоди на передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Київської області в комунальну власність територіальної громади міста Переяслава цілісного майнового комплексу комунального підприємства Київської обласної ради «Переяслав-Хмельницьктепломережа» та з відповідними пропозиціями рекомендували дані питання до розгляду позачергової 88 сесії міської ради.

23 липня міський голова міста Переяслава Тарас Костін провів пленарне засідання позачергової 88 сесії Переяславської міської ради сьомого скликання. У роботі взяли участь 26 депутатів міської ради з 34. Присутні народні обранці розглянули питання порядку денного обох сесій, та прийняли по них відповідні рішення.

26 липня 2020 року на березі Дніпра відбувся заплив Legendary Swim – Pereyaslav. Участь у запливах взяло понад 300 учасників з усієї України, які приїхали до Переяслава. Було декілька дистанцій:
LEGEND: 12km., HERO: 6km., SPRINT: 2km., KIDS., SQUAD (естафета). Міський голова Тарас Костін, як і зазвичай прийняв участь у запливі. На дистанції 2км. у своїй віковій категорії посів 2 місце серед учасників.

По закінченні апаратної наради міський голова провів нараду з керівниками комунальних підприємств.

Додати коментар