Відбулась розширена нарада з питань оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій

6 липня 2017 року відбулася розширена нарада з питань оздоровлення, відпочинку дітей під головуванням заступника міського голови Валентини Губенко. В нараді взяли участь працівники структурних підрозділів міської ради, дотичних до оздоровлення та відпочинку дітей, начальник відділу освіти Петро Ярмоленко, заступник головного лікаря по дитинству та пологодопомозі Переяслав-Хмельницької ЦРЛ Антоніна Белущенко, депутат міської ради Максим Іващенко.
В ході наради обговорювалось питання про направлення дітей пільгових категорій на організований відпочинок за кошти міського бюджету до дитячого оздоровчого табору «Альбатрос», що в с. Рибаківка, Березанського р-ну, Миколаївської області.  
Начальник служби у справах дітей та сім’ї Катерина Лой, напередодні здійснила робочу поїздку до ДОЗ «Альбатрос» та повідомила учасникам наради, що табір розташований в екологічно чистій зоні на узбережжі Чорного моря, має власний обладнаний пляж, в спальних корпусах чисто і охайно, санітарно-гігієнічні вимоги дотримані.
Тому, заслухавши інформацію про умови проживання у таборі, переглянувши фотозвіт, обговоривши організаційні моменти, колегіально було вирішено почати співпрацю з ДОЗ «Альбатрос». 

 

 

 

Додати коментар