Відбулася щотижнева апаратна нарада

13 липня в залі засідань Переяславської міської ради відбулася щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, яку провела  заступник міського голови Наталія Устич. Вона ознайомила учасників наради з основними важливими подіями з життя міста, які відбулися на минулому тижні та заслухала звіти керівників підприємств та структурних підрозділів ради та виконкому. Наталія Миколаївна наголосила на необхідності долучитися до підписання петиції на сайті Президента України щодо створення Переяславського району. Голосування у Верховній Раді України з даного питання відбудеться 14 липня.

01 липня розпочалися  дорожні роботи на вулиці Солонці. Виконавець – ТОВ «Агрошляхбуд». З міського бюджету виділено 3.9 млн. грн. На даний час роботи тривають на 275-метровому відрізку шляху від вулиці Борисівське поле до колишнього заводу продтоварів. 20 липня будуть розпочаті роботи з реконструкції водогону по вулиці Тараса Федоровича.

07 липня заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Устич Наталія провела робочу нараду за участі перевізників, представників КП Переяславське ВУКГ та управління економіки виконкому міської ради. В ході наради було розглянуто ряд питань, зокрема: робота міського громадського транспорту в умовах карантину, робота GPS-трекерів, тощо. За результатами проведеної наради було дано ряд доручень, виконання яких забезпечить покращення якості надання міських пасажирських перевезень

09 липня в залі засідань Переяславської міської ради було проведено функціональне навчання осіб керівного складу та фахівців у сфері ЦЗ міста Переяслав Київської області. Навчання проводили: начальник навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Київської області, полковник служби цивільного захисту  Андрій Булах, завідувач Броварських територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Київської області Вадим Драпей та завідувач навчально-консультаційного пункту ЦЗ та БЖД міста Переяслава Михайло Олефір

09 липня у сквері біля Вознесенського собору працівники КП «ВУКГ» змонтували ажурну композицію з металу. Вона має вигляд серця, у лівій частині якого є напис «Переяслав». У темну пору доби композиція підсвічується білим та червоним кольорами. Вартість конструкції – близько 78 тисяч гривень. Композиція була виготовлена та доставлена до міста приватним підприємцем і з міста Косова – ФОП Попенюк.

Із 09 липня рішенням міської комісії ТЕБ та НС було дозволено роботу мясного павільйону СТ «Даринок» після усунення виявлених порушень карантину 2 липня.

10 липня  працівниками 27-ДПРЧ м. Переяслав було проведено обстеження гідрантів на території Переяслав-Хмельницького району. Працівники ДСНС перевірили справність джерел водопостачання під час гасіння пожеж шляхом пуску води, за результатами даної перевірки буде направлено інформацію до керівників органів місцевого самоврядування.

10 липня в залі засідань Переяславської міської ради заступник міського голови Валентина Губенко провела робочу нараду з питань відзначення Дня міста. Присутні затвердили склад оргкомітету, обговорили питання підготовки  заходів та внесли пропозиції. Також було вирішено через карантинні обмеження змінити деякі локації окремих урочистих заходів та час їх проведення, а також провести широку інформаційну кампанію на офіційному сайті міста та у місцевих засобах масової інформації з питань популяризації міста та його кращих представників – почесних громадян. Валентина Губенко дала відповідні доручення членам оргкомітету з піднятих питань. 

10 липня у сквері “Серце Переяслава”, відбулося урочисте вручення золотих та срібних медалей випускникам закладів середньої освіти міста 2020 року. Медалі за кращі здобутки у навчанні отримали 17 учнів, з них золотих 14, срібних – 3. Цьогоріч заклади загальної середньої освіти міста випускають 166 учнів, Центр професійно-технічної освіти -197, ліцей-інтернат «Патріот» – 26 учнів. Загалом 389 випускників 2020 року отримають документи про здобуття загальної середньої освіти.

Анонси подій.

Триває реєстрація на один з наймасштабніших запливів, – Legendary Swim – Pereyaslav , що пройде26.07.2020. Після запливу на всіх чекає вечірка за підтримки найгостиннішої локальної спільноти. Заплив відбудеться на декілька дистанцій: 12km, 6km, 2km, KIDS, RELAY (Squad). Наразі, зареєстровано вже біля 100 учасників.

 Заплив «ДНІПРО-РЕВУЧИЙ» відбудеться 8 серпня 2020 року. На прохання учасників та співорганізаторів заходу перенести дату запливу з 23 серпня на більш ранній час оргкомітет вирішив відреагувати позитивно.

По закінченні апаратної наради Наталія Устич провела нараду з керівниками комунальних підприємств.

Додати коментар