У міській раді відбулася апаратна нарада

6 липня в залі засідань Переяславської міської ради відбулася щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, яку провів  міський голова Тарас Костін. Міський голова ознайомив учасників наради з основними важливими подіями з життя міста, які відбулися на минулому тижні та заслухав звіти керівників підприємств та структурних підрозділів ради та виконкому.

Міський голова дав доручення:

  • керуючій справами Ользі Гребенщиковій організувати робочі наради з питань відзначення у 2020 році Дня міста та Дня Незалежності України;
  • підготувати подання про присвоєння звання «Почесний громадянин міста» людям, які допомогли повернути місту Переяславу історичну назву;
  • начальнику відділу ТЕБ та НС Вікору Жарку взяти на контроль ситуацію з припиненням роботи окремих відділів СТ «Даринок» до повного усунення виявлених порушень.

30 червня, на території ОМВК відбулися проводи призовників на строкову службу до лав Збройних Сил України.Цього теплого літнього дня привітати новобранців прийшли представники місцевого самоврядування – міський голова Тарас Костін  і начальник відділу з питань НС та ЦЗН Віктор Жарко, а також рідні та близькі тих, хто виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.

02  липня міський голова Переяслава Тарас Костін провів ІІ пленарне засідання чергової 86 сесії та пленарне засідання позачергової 87 сесії Переяславської міської ради сьомого скликання. На порядок денний позачергового засідання 87 сесії було винесене одне питання: про звернення до Президента України та Голови Верховної Ради України щодо створення Переяславського району.

3 липня на центральній площі міста, відбулося мирне зібрання щодо питання створення Переяславського району як центру субрегіонального рівня. Зустріч проведено за участі міського голови Тараса Костіна, голови райдержадміністрації Сергія Дяченка, голови районної ради Петра Качкалди, представників депутатських корпусів району та міста, представників громадських організацій, молодіжної ради, студентської ради та небайдужих жителів міста.  “Наразі питання відстоювання позиції нашої громади стосовно створення Переяславського району є найважливішим, тому нам потрібно об`єднатись, відкинувши особисті амбіції. Ми зобов`язані відстояти своє право бути одним із центрів субрегіонального рівня Київської області”- зазначив Тарас Костін. «Якщо ж наші намагання виявляться марними то будемо ініціювати збори громади для обговорення наступних кроків» – зазначив в кінці мирного зібрання очільник міста.

03 липня відбулося позачергове 22 засідання виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке  голова Тарас Костін. У роботі засідання взяли участь: секретар ради Петро Бочарін, заступник міського голови  Наталія Устич, керуюча справами  виконавчого комітету Ольга Гребенщикова, головний архітектор міста Анна Степаненко, керівники окремих структурних підрозділів виконкому та міської ради, члени виконкому. 

03 липня з нагоди відзначення професійного свята на відкритій території Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУНП в Київській області  відбулися урочистості, у яких взяли участь міський голова Тарас Костін, керуюча справами Ольга Гребенщикова, голова районної державної адміністрації Сергій Дяченко, керівник апарату РДА Валерій Перчук, керівники та працівники відділу поліції. За сумлінне виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у забезпечення правопорядку нагороджено Подяками міської ради та грошовою винагородою кращих працівників міськрайонного відділу поліції.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України за №500 від 17.06.2020 комісія у складі представників Переяслав-Хмельницького районного управління Головного управління Держспоживслужби у Київській області, районної лікарні та Переяславської міської ради провела рейд-перевірку роботи СТ «Даринок» міста Переяслава. Було вирішено провести позачергове засідання міської комісії ТЕБ та НС та винести рішення про тимчасове припинення торгівлі у м’ясному павільйоні СТ “Даринок» до 9 липня і зобов’язати керівництво споживчого товариства усунути виявлені порушення в найкоротші терміни. Потім члени комісії обстежили торгові точки СТ «Даринок» та надали рекомендації щодо усунення виявлених порушень.

По закінченні апаратної наради міський голова провів нараду з керівниками комунальних підприємств.

Додати коментар