Лікарні Київщини отримали п’ять нових апаратів ШВЛ від компанії “Епіцентр”

Три лікарні Київської області отримали 5 нових апаратів штучної вентиляції легень експертного класу. Обладнання для медзакладів області від компанії «Епіцентр» прийняв заступник голови Київської обласної державної адміністрації Олег Торкунов.

Найближчими днями ШВЛ будуть встановлені в  Кагарлицькій центральній районній лікарні (1 апарат ШВЛ), Переяслав-Хмельницькій центральній районній лікарні (3 апарати ШВЛ), а також Білоцерківському пологовому будинку (1 апарат ШВЛ).

«Компанія «Епіцентр» докладає всіх зусиль, щоби допомогти медикам протистояти COVID-19. Ми взяли на себе зобов’язання забезпечити лікарні України сучасним обладнанням та сьогодні передаємо першу партію апаратів ШВЛ Oricare V8600 (США) до медичних закладів Київщини», – зазначив генеральний директор компанії «Епіцентр К» Петро Михайлишин.

«Ми вдячні соціально відповідальному бізнесу, який системно допомагає медичним закладам у боротьбі з коронавірусом. Свого часу саме «Епіцентр» надав нам засоби індивідуального захисту і ми змогли захистити наших лікарів. Сьогодні компанія передала до лікарень Київської області обладнання, яке рятуватиме життя пацієнтів», – зауважив заступник голови Київської обласної державної адміністрації Олег Торкунов.

Апарати ШВЛ є ключовим елементом у лікуванні пацієнтів із коронавірусом, що мають важкі ускладнення дихальної системи та потребують шпиталізації. Апарат Oricare V8600 є реанімаційним обладнанням експертного класу, яке слугуватиме лікарням для порятунку дорослих та маленьких пацієнтів і після пандемії. Це компактний та мобільний, з потужним акумулятором апарат. Не потребує наявності компресора, що робить його легким у переміщенні та дає змогу ефективно працювати у відділеннях реанімації та інтенсивної терапії.

Це не вперше «Епіцентр К» допомагає лікарям Київщини. З початку розповсюдження коронавірусної інфекції  «Епіцентр» передав лікарням Київської області  100 тис. медичних масок, 1 тис. захисних комбінезонів та 2,5 тис. захисних окулярів.

Інформація пресслужби КОДА.

Додати коментар