Відбулася виїзна робоча нарада з питань функціонування футбольного поля зі штучним покриттям на території ЗОШ №4

23 червня міський голова Тарас Костін провів виїзну робочу нараду на території загальноосвітньої школи №4. В роботі наради взяли участь: начальник відділу освіти Переяславської міської ради Петро Ярмоленко та директор ЗОШ №4 Анатолій Чуян. Необхідність проведення наради була викликана зверненнями жителів міста щодо обмеження доступу мешканців мікрорайону до користування стадіоном з твердим покриттям на території школи, зокрема, у вечірній час. При огляді подвір’я школи та штучного покриття стадіону учасники наради відмітили, що вони знаходяться у належному стані, стадіон готовий до тренувань футболістів та проведення спортивних змагань. Його подальша експлуатація можлива за умови дотримання правил користування майданчиками зі штучним покриттям та правил безпеки. На даний час є вільний доступ до футбольного поля для жителів мікрорайону та міста до вісімнадцятої години включно через головні ворота школи. Любителі спорту також можуть користуватися майданчиком і у більш пізній час. До того ж, тричі на тиждень на стадіоні тренуються молодіжні футбольні команди міста.

Міський голова дав доручення: начальнику відділу освіти Петру Ярмоленку на території школи встановити камери спостереження, які мали б зв’язок з єдиним диспетчерським центром міської ради, та продовжити роботи з благоустрою прилеглої території, начальнику відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я Валерію Мільгевському розробити та погодити з керівниками спортивних секцій міста графік проведення тренувань футбольних команд на території стадіону, директрору ЗОШ №4 Анатолію Чуяну забезпечити виготовлення та встановлення  табличок з інформацією про правила користування майданчиком, заборону вїзду на територію приватного авто та мототранспорту,  та інформацією про наявність засобів відеоспостереження.

Сьогодні можна з впевненістю сказати, що футбольний майданчик із штучним покриттям функціонує належним чином, ним можуть організовано користуватися не тільки спортсмени мікрорайону, а й всього міста. Сподіваємося, що тренуючись у якісних умовах. вони неодмінно досягнуть високих результатів, зміцнять своє здоров’я, вестимуть та пропагуватимуть здоровий спосіб життя.

 

Додати коментар