Герої нашого часу: працівників медичних закладів привітали з Днем медика

День медичного працівника — особливе свято, що відзначається в нашій країні у третю неділю червня. У такий день хочеться від усього серця подякувати медикам за радість здоров’я і диво життя, які вони дарують кожному, роблячи це з властивою даній професії легкістю й невимушеністю. За цим стоять недоспані ночі, накопичена втома, щоденна копітка й потужна інтелектуальна праця й нечувана фізична витривалість, море наукової інформації, яку доводиться пропускати через свій розум, і океани людського болю та страждань, що кожен з них щодня переживає у своєму серці.

Напередодні відзнаяення Дня медика, сьогодні, у Переяслав-Хмельницькій РДА лікарів Переяславщини привітали із професійним святом та вручили їм і від міста, і від району – квіти, подяки, грошові винагороди і пам’ятні  подарунки. Щоправда, у зв’язку із карантинними заходами відзначення відбулося у дещо вузькому колі, але керівники медзакладів пообіцяли передати вітання та відзнаки кращим із кращих працівникам вже безпосередньо у своїх колективах.

«2020 рік для усього світу став неабияким викликом. Ми зустріли його в умовах глобальної пандемії. І саме медики стояли на передовій цієї війни. Місцеве самоврядування разом із керівництвом району увесь цей час ставила на перше місце допомогу нашим медикам, забезпечення їх усім необхідним. Саме завдяки вам наслідки першої хвилі коронавірусу були мінімальними для міста та району. Ви – герої нашого часу і ми неабияк пишаємося вами!…», – підкреслив у своєму виступі міський голова Тарас Костін.

 Медиків Переяславщини також привітали голова РДА Сергій Дяченко та голова райради Петро Качкалда.

Шановні медики Переяславщини!

Жодна професія не може зрівнятися за важливістю і складністю із професією медика. Тому особливо хочеться побажати успіхів у вашій нелегкій праці, що вимагає усіх душевних сил і повної віддачі. Прийміть найтепліші побажання здоров’я, особистого благополуччя і насолоди від життя вам і вашим близьким! Зі святом!

Додати коментар