Відбулися урочисті проводи призовників до лав Збройних Сил України

Сьогодні вони призовники, а завтра стануть захисниками України. Зі сльозами на очах та з тривогою у серці майбутніх солдатів проводжали рідні, друзі та керівництво міста. Урочисті проводи відбулися перед приміщенням Переяслав-Хмельницького об’єднаного міськрайонного військового комісаріату. Дана подія – завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України, а у батьків – викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.

Зі словами вітання і найкращими побажаннями перед новобранцями виступили міський голова Тарас Костін та військовий комісар Андрій Конон, які побажали юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому.

«Перед вами нелегке випробування, але саме армія допоможе вам зміцнити свій дух і тіло. Це перше найважче випробування в вашому житті, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру, а ще армія – це школа справжньої чоловічої дружби та взаємоповаги. Впевнений, що перебування в армії надасть вам впевненості, мужності та підвищення фізичного стану. Нехай той час, який ви проведете на службі, не пройде для вас марно! Бажаю, щоб ви неодмінно збагатились новими знаннями і  новими друзями» – зазначив очільник міста.

Традиційно, на майбутню щасливу службу, новобранців благословив  настоятель храму Рівноапостольного Святого князя Володимира отець Іван (Будняк), щедро окропивши їх свяченою водою.

На завершення заходу Тарас Костін, його заступник Валентина Губенко, начальник відділу з питань НС та ЦЗН Віктор Жарко та Андрій Конон вручили юнакам пам’ятні подарунки.

Захід організований та проведений міським відділом культури і туризму, НЦК «Зустріч», за підтримки співачки Лідії Ющишиної. Ведуча заходу – Ольга Аніскіна.

Додати коментар