Будівництво собачого притулку в Переяславі: що вже зроблено?

Учасники ГО «У добрі руки» спільно з працівниками центру зв’язку та управління ДСНС України в місті Переяслав відновили будівельні роботи в майбутньому притулку для собак – Переяслав.City.

Нагадаємо, що під постійне собаче пристанище перебудовують один із занедбаних корівників колишньої ферми радгоспу «Переяславський» у Підварках. У лютому відбувся суботник, учасники якого розчистили приміщення від сміття. Попередньо зв’язківці демонтували залишки гнилого даху.

– Волонтери і працівники центру зв’язку та управління ДСНС заклали піноблоками отвори вікон у стінах корівника, вставили двоє воріт. Це потрібно, щоб закрити територію притулку,  – розповіла волонтерка ГО “У добрі руки” Аліна Литвин. – Також знесли цегляні годівниці всередині приміщення. Після того, як припиняться дощі, вивеземо будівельне сміття. Наступні завдання – підготувати підлогу, завезти бетонні плити, встановити вольєри, які зараз стоять у тимчасовому пункті перетримки собак на вулиці Богдана Хмельницького. А далі треба будувати нові вольєри. Розраховуємо, що в притулку одночасно мешкатимуть сто собак. 

Додати коментар