До уваги суб’єктів малого та середнього підприємництва Переяславщини!

 Щоб зменшити фінансове навантаження на роботодавців, запобігти їх банкрутству й зберегти наявні робочі місця,  Державна служба зайнятості допомагає представникам малого та середнього бізнесу, які скоротили чи припинили діяльність в умовах протидії коронавірусній хворобі, частково компенсувати зарплату найманим працівникам на період карантину.

-Допомога по частковому безробіттю на період карантину надається роботодавцям із числа суб’єктів малого та середнього підприємництва (далі – роботодавці) для виплати допомоги працівникам у разі втрати ними частини заробітної плати внаслідок вимушеного скорочення передбаченої законодавством тривалості робочого часу у зв’язку із зупиненням (скороченням) діяльності внаслідок   карантину, яке призвело до часткового скорочення тривалості робочого часу його працівників (стаття 47-1 Закону України «Про зайнятість населення»).

-Станом на 27.05.2020 рік вже прийнято 2 рішення щодо виплати допомоги по частковому безробіттю по ТОВ «Костал Україна» та ТОВ «Завод металовиробів «Вертикаль» та вже в червні 633 працівники отримають таку допомогу. 

Шановні роботодавці, скористайтеся можливістю державної підтримки в період карантинних заходів!

Для отримання більш детальної інформації  чекаємо на Вас за адресою: вул. Шевченка, 23, м. Переяслав, Переяслав-Хмельницька міськрайонна філія Київського обласного центру зайнятості.

Телефони для довідок: (04567) 5-17-54, 5-16-82, 5-53-95.

 

Додати коментар