Із 29 травня до 7 червня проходитиме 7 Фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест»

Із 29 травня до 7 червня 2020 року відбудеться 7 Фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест». Цього року фестиваль проходитиме онлайн.

Фестиваль традиційно відбудеться на благодійних засадах, і безкоштовно переглянути фільми із програми фестивалю матиме змогу кожен охочий на сторінці childrenkinofest.com

Фестиваль відбудеться за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Дитячого фонду Організації об’єднаних націй UNICEF.

Безкоштовні покази відбудуться на інтернет-сторінці childrenkinofest.com з 29 травня до 07 червня 2020 року.

Місія фестивалю – розвивати в Україні традицію спільних сімейних переглядів кіно та залучати дітей до створення кінофільмів. Усі покази – безкоштовні, за попередньою реєстрацією на сайті.

До конкурсної програми фестивалю увійдуть фільми для аудиторії віком від 4 років, відібрані командою Чілдрен Кінофесту на найбільших європейських кінооглядах для дітей та підлітків. Поза конкурсом юні глядачі продовжать знайомитися з історією кінематографа: у попередні роки ця секція представила ретросгіективи першовідкривачів зі світу кіно – Чарлі Чагіліна, Бастера Кітона, Лотти Райнігер, Жоржа Мельєса та братів Люм’єр. Програму фестивалю буде оголошено в середині травня.

Фільм, який стане переможцем цьогорічного Чілдрен Кінофесту, як і завжди, обере аудиторія – після перегляду стрічок конкурсної програми глядачам буде запропоновано оцінити свої враження.

Просимо долучитися до участі у проведенні фестивалю «Чілдрен Кінофест» в Київській області.

 

Додати коментар