Свій поважний 100-річний ювілей відзначила жителька міста Шпиталь Марія Григорівна

 Сто років для світу – маленька крихта у просторі часу, сто років для людини – майже вічність. Сьогодні, 10 квітня, погожого весняного  дня,  100-річний ювілей зустріла жителька нашого міста  Шпиталь Марія Григорівна.

 Таку подію можна назвати найграндіознішою в житті не тільки ювіляра, але і всього  міста. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості.

 Зі словами щирих привітань, побажань міцного здоров’я, радості та миру завітали до ювілярки міський голова Переяслава Тарас Костін та його заступниця Валентина Губенко.

 Вітаючи  Марію Григорівну  з особистим святом,  Тарас Вікторович зауважив, що саме на таких людей потрібно рівнятися нинішньому поколінню, вчитися у них мудрості та гідності, бути такими ж чуйними та надійними. Прожити 100 років – значить прожити цілий вік. 

 Народилася ювілярка 10 квітня 1920 року в селі В`юнища. Має сина Анатолія та онука Костянтина.

 Дивлячись на цю життєрадісну, привітну жінку, важко повірити, що за її плечима вже сотня прожитих літ. За 100 років Марія Григорівна пройшла нелегкий шлях. Зараз ще й досі радує свою родину своїми здобутками  та повагою серед людей.

 Тож бажаємо ювілярці міцного здоров’я, гарного настрою, бадьорості духу та родинного затишку.

Додати коментар