Управління патрульної поліції у м. Борисполі орієнтує безробітних Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості на службу поліції

21 червня 2017 року в ході  проведення Дня відкритих дверей центру зайнятості у приміщенні Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості відбулася презентація  Управління патрульної поліції у м. Борисполі департаменту патрульної поліції для безробітних та шукачів роботи.

Начальник сектору кадрового забезпечення патрульної поліції у м. Борисполі – Барсученко Ірина Володимирівна зазначила, що триває набір претендентів на посаду інспектор патрульної поліції. Під час презентації ознайомила присутніх зі специфікою роботи оновленої поліції, особливостями прийому на службу, змінами, які відбулися у правоохоронній системі, перевагами, а також наголосила на важливості зазначеної служби, що полягає, в першу чергу, на відповідальності за життя громадян і правопорядку в країні. Слухачам було запропоновано подати електронну заявку на участь у конкурсі. Заяви на участь у конкурсі прийматимуться до 01 липня 2017 року, тож усі бажаючі ще мають час спробувати себе та приєднатися до лав патрульної поліції м. Борисполя. Також до уваги присутніх був продемонстрований  відеоролик про роботу Управління патрульної поліції.

Учасники заходу цікавились умовами праці та її оплати, знаннями та навичками, які необхідні для роботи в поліції, деталями прийому на службу. Також безробітні взяли активну участь у дискусії щодо переваг та недоліків роботи поліції, а також мали можливість отримати індивідуальні консультації з питань, які їх цікавили.

У заході прийняло участь 26 осіб із числа безробітних.

Представники Управління патрульної поліції в м. Бориспіль подякували директору та працівникам центру зайнятості за організовану зустріч.

 

Додати коментар