Привітання з Днем працівників митної служби України від місцевого самоврядування

До Дня працівників податкової та митної справи України

Стратегічною метою податкової політики є створення в Україні стабільної податкової системи, яка б забезпечила достатній обсяг надходжень платежів до бюджетів усіх рівнів, ефективне функціонування економіки держави, справедливий підхід до оподаткування всіх категорій платників податків, а також створення умов для подальшої інтеграції України у світове співтовариство.

   Від вашого вміння, професійності в значній мірі залежить наповнення державної казни, виконання важливих соціально-економічних завдань не тільки нашого міста, а й України в цілому.

  Вірю, що ваша сумлінна праця сприятиме утвердженню доброчесного і  неупередженого ставлення до платників податків, подальшій розбудові податкової служби, її модернізації, зміцненню засад прозорості та зрозумілості дій податківців, піднесенню авторитету вашої професії.

   Сердечно бажаю вам принциповості і відповідальності в повсякденній роботі. Нехай кожен день наповнює вас енергією оновлення, дарує оптимізм і наснагу вам і вашим родинам – міцного здоров’я, щастя, нових професійних досягнень та благополуччя.

Переяславська міська рада,

виконавчий комітет

Міський голова                                                                            Тарас КОСТІН

Додати коментар