Міська рада фінансово підтримує КНП «Переяслав-Хмельницька ЦРЛ», але і благодійна допомога не завадить

Сьогодні, 17 березня. Верховна Рада України ухвалила законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).

Київська обласна рада прийняла рішення щодо внесення змін до Київської обласної комплексної програми «Здоров’я Київщини» та виділила кошти для закупівлі обладнання та медичних засобів захисту для опорних медичних закладів Київщини.

Переяславська міська рада підтримала рішення щодо додаткової фінансової підтримки КНП «Переяслав-Хмельницька ЦРЛ» та виділила кошти на забезпечення медичними засобами захисту, закупівлю медичних препаратів та частково на виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення реконструкції приймального відділення лікарні.

Відповідні рішення приймуть районна рада та ради ОТГ.

Усі фінансові потреби враховані приблизно на місяць.

Сьогодні небайдужі жителі міста, які хочуть допомогти додатково і надати благодійну допомогу на спецрахунок медичного закладу, телефонували і запитували номер рахунку лікарні.

Тільки спільними зусиллями зможемо перемогти хворобу!

УВАГА! Хто має можливість допомогти придбати медичні засоби та препарати, щоб запобігти виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), повідомляємо реквізити КНП «Переяслав-Хмельницька ЦРЛ»:

Код ЄДРПОУ:01994161

Банківські реквізити: UA103218420000026001053020065 (ПриватБанк)

Директор: КУЗЬМЕНЧУК Лариса Василівна

Телефон/факс: (04567) 5-13-38 (приймальна директора).

Додати коментар