Правова грамотність безробітних.

В рамках діючого співробітництва між Переяслав-Хмельницьким міськрайонним центром зайнятості та Переяслав-Хмельницьким бюро правової допомоги 19.06.2017 року в приміщенні центру зайнятості було проведено черговий семінар для незайнятих громадян за участі представника «Переяслав-Хмельницького бюро правової допомоги» в.о. начальника відділу Задорожнього Олександра Михайловича та провідного юрисконсульта центру зайнятості Яковенко Ірини Олександрівни.

З метою збільшення чисельності поінформованих громадян як у сфері законодавства про зайнятість населення та соціального страхування на випадок безробіття, так і у сфері доступу до безоплатної правової допомоги, періодично організовуються такі спільні заходи з соціальними партнерами центру зайнятості. Оскільки найефективніший спосіб донести громадянам інформацію про їхні права та можливості захисту від порушення чинного законодавства саме під час прямого спілкування на семінарах.

Переяслав-Хмельницьке бюро правової допомоги та центр зайнятості будуть намагатися і надалі в рамках правового поля забезпечувати всебічну підтримку всіх громадян, які звертатимуться за допомогою у працевлаштуванні до центру зайнятості.

Додати коментар