Досвід управлінської діяльності у різних сферах життєдіяльності Миргорода переймали представники нашого міста (Фоторепортаж)

Досвід управлінської діяльності у різних сферах життєдіяльності Миргорода переймали представники Переяславської міської ради та її виконавчого комітету. 2 березня у Миргороді (Полтавська область) перебувала делегація з міста Переяслава на чолі із заступником міського голови Наталією Устич.  Мета візиту – більше дізнатися про досвід впровадження міжнародних проєктів, залучення грантових та кредитних коштів для розвитку інфраструктури.

Із вітальним словом до гостей звернувся міський голова Сергій Соломаха. Він зауважив, що Миргород та Переяслав Київської області вже не один рік підтримують дружні стосунки. Взаємовигідна співпраця двох міст полягає насамперед в можливості обміну досвідом у будь-якій сфері: від комунальної до культурної.

Цього разу переяславська делегація прибула у Миргород, щоб обговорити механізм залучення міжнародних кредитів для реалізації великих інфраструктурних проєктів. Зокрема, цікавила програма ЕСКО, що дозволяє залучити кошти для впровадження енергоощадних заходів. Секретар міської ради Переяслава Петро Бочарін наголосив, що присутні  прагнуть вивчити досвід Миргорода  аби зважено підійти до залучення кредитних ресурсів.  У ході спілкування порушувалися питання у різних сферах управління містом.

Також переяславці цікавилися реформування первинної ланки медицини, перспективою вторинної ланки, фінансовою підтримкою  комунальних підприємств, будівництвом, порушували питання роботи міського транспорту, питанням децентралізації тощо.

У ході візиту гості відвідали ЦНАП, амбулаторії сімейної медицини та модернізовану котельню.

Учасники переяславської делегації висловлюють щиру вдячність за змістовні презентацію та розповіді своїм колегам із Миргорода.

Додати коментар