У кол-центрі Київобленерго діє новий мобільний номер для звернень

Київобленерго розширює способи комунікацій. Відтепер зателефонувати до кол-центру стало зручніше. Клієнти зможуть обрати, який спосіб зв’язку для них краще: стаціонарний чи мобільний телефони.

 У телефонному режимі можна передати покази лічильника, подати заявку на його розпломбування, залишити заявку на ремонт або приєднання до електромереж, проконсультуватися з усього спектру послуг, які надає Київобленерго (оператор системи розподілу). Всі ці послуги тепер доступні і по мобільному номеру Київстар: (067) 495-70-40. Стаціонарні номери кол-центру (044)459-07-40 (крім питань приєднань) та (044)494-43-20 (лише з питань приєднань) працюватимуть в звичному режимі.

Щомісяця кол-центр обслуговує близько 100 тисяч дзвінків. При цьому один фахівець відповідає мінімум на 160 звернень щодня. Загалом майже два мільйона консультацій отримали клієнти Київобленерго, звернувшись у кол-центр в 2019 році. Більшість запитів стосувалася обліку електричної енергії та забезпечення електропостачання.

Клієнтський сервіс також буде покращуватися

У 2020 році планується відкриття в області до чотирьох сучасних сервісних центрів, що будуть займатися комплексним обслуговування клієнтів, в тому числі – підключенням до електромереж, перший – у м. Ірпінь.

Із листопада 2019 року почала впроваджуватися послуга онлайн замовлення перевірки, параметризації чи ремонту лічильників. Поки вона доступна для перших 6-ти районів: Києво-Святошинського, Ірпінського, Вишгородського, Бородянського, Макарівського та Іванківського.

До кінця 2020 року послуга стане доступна всім клієнтам області. У листопаді також запущено сервіс подачі заявок для приєднань до електромереж Київобленерго на сайті компанії. Послугою можуть скористатися усі клієнти Київської області, а автоматично визначити тип приєднання та отримати відповідь у режимі онлайн можуть клієнти Києво-Святошинського, Ірпінського, Бориспільського та Вишгородського районних підрозділів.

До 2021 року такий шанс матимуть усі районні підрозділи області.

Додати коментар