Цієї суботи небайдужі жителі міста взяли участь у прибиранні території під майбутній притулок для тварин

У суботу, 22 лютого, о 10 годині ранку активісти Громадської  організації «У добрі руки» разом із працівниками ВУКГ (керівник Артем Гриценко), центру зв‘язку та управління ДСНС України (керівник – Римар Михайло Анатолійович), цеху “Благоустрій” (керівник – Микола Дорошенко), міським головою Тарасом Костіним та небайдужими жителями нашого міста провели суботник по розчистці приміщення, наданого родиною переяславців під постійний притулок для собак. Основною задачею суботника було  винесення з внутрішнього периметру мотлоху та його подальшого вивезення; наведення чистоти, що дасть можливість, при сприятливих погодних умовах, з понеділка почати будувати вольєри для безпритульних тварин.

Працівники ВУКГ дещо раніше почали наводити лад та узяли на себе найнебезпечнішу роботу – демонтаж залишків гнилого даху. Участь у суботнику взяли близько сотні переяславців.

Щира подяка усім хто долучився роботою, технікою! Окрему подяку хочеться висловити сім‘ї Ходаківських, які організували похідну кухню з кавою, чаєм, смаколиками, надзвичайно смачною ухою на фініші, за що всі присутні були дуже вдячні.

Потрудилися на славу. П’ять годин на свіжому повітрі, у колі однодумців  і благе діло звершено.

Додати коментар