Захід для осіб, які засуджені до покарань не пов’язаних із позбавленням волі

Із метою соціальної адаптації та повернення до повноцінного життя, 19 лютого 2020 року в Переяслав-Хмельницькій міськрайонній філії КОЦЗ відбувся захід  для осіб, які засуджені до покарань не пов’язаних із позбавленням волі. До участі в заході були залучені фахівці Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії КОЦЗ та Переяслав-Хмельницького міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області Міністерства юстиції України в особі підполковника  внутрішньої служби Василя Паламарчука, а також фахівця І-ї категорії Людмили Тихонової.

Директор Любов Красова ознайомила присутніх із послугами, які надає державна служба зайнятості. Наголосила на перевагах легальної зайнятості. Особливу зацікавленість викликала інформація щодо можливості отримання нової професії за сприяння служби зайнятості. Відповіла на запитання, щодо можливості навчання.

Провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Оксана Мороз ознайомили присутніх з інформацією щодо стану ринку праці, актуальними вакансіями, електронними сервісами: онлайн пошук роботи, електронний кабінет шукача роботи, електронна черга, онлайн тестування, щодо вибору чи зміни професії.

Всі учасники заходу отримали інформаційні буклети щодо послуг державної служби зайнятості.

По завершенню заходу між директором Любов Красовою, підполковником внутрішньої служби Василем Паламарчуком та фахівцем Переяслав – Хмельницького міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області, Людмилою Тихоновою  було обговорено шляхи подальшої співпраці у впроваджені сучасних та ефективних підходів до роботи з особами, які перебувають на обліку даного відділу.

 

Додати коментар