Жителі мікрорайону Солонці онайомилися зі звітом міського голови за 2019 рік. Цикл відкритих зустрічей завершено

17 лютого в приміщенні ЗОШ №3 міста Переяслава відбувся черговий завершальний звіт міського голови  за 2019 рік відповідно до графіка проведення звітів на відкритих зустрічах з громадянами міста. У заході взяли участь: секретар ради Петро Бочарін, керуюча справами Ольга Гребенщикова, керівники управлінь, відділів, служб виконавчого комітету та міської ради, депутати, керівники установ, організацій та підприємств міста, представники громадських організацій, активісти, жителі мікрорайону. Після перегляду відеозвіту міського голови присутні обговорили його у формі відкритого спілкування. В своїх виступах жителі мікрорайону  Солонці акцентували увагу на потребі вирішення питань благоустрою території, грейдерування, висипки та ремонту дорожнього покриття окремих вулиць і їх капітального ремонту, покращення роботи вуличного освітлення, оплати за транспортування газу, встановлення дорожніх знаків, бродячих собак, створення шуму приватними підприємствами, який заважає жителям прилеглих вулиць, перевірки великовагового транспорту, який рухається доргами мікрорайону Солонці за участі представників поліції та Трансбезпеки, благоустрою промзони, незаконної підприємницької діяльності СТО. Також людей цікавило питання створення умов для сплати комунальних платежів на території ВУКГ через спеціальний термінал. Тарас Костін відзначив значний особистий вклад директора ЗОШ №3 Володимира Кондуся та колективу ЗОШ №3 у проведення благоустрою приміщення школи та прилеглої території, а також активну участь у різноманітних конкурсах, зокрема екологічних. Присутні подякували міському голові, представникам комунальних служб, депутатам міської ради Юрію Шинкарю та Жанні Федорук за сприяння у проведенні благоустрою доріг (висипання, обрізання дерев, надання транспорту для проведення робіт, організація робіт з благоустрою) та своєчасне вивезення сміття відповідно до графіка.

Міський голова ознайомив присутніх з перспективами розвитку міста у недалекому майбутньому, зокрема, із створенням нових робочих місць, та результатами робіт,  які вдалося виконати за звітний період.

Всі звернення громадян були детально занотовані у протоколі засідання та будуть розглянуті найближчим часом. У заході взяло участь близько 40 осіб.

 

Додати коментар