Запрошуємо активну молодь у програму eō Бізнес Інкубатори

До управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання облдержадміністрації звернулися представники програми eō Бізнес Інкубатори.

eō Бізнес Інкубатори – це інкубаційна програма для стартапів на посівній стадії, це частина Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Інкубаційна програма складається з лекцій та менторства від провідних експертів, підприємців та інвесторів з України та світу (США, Великобританія, Ізраїль). Протягом 4-місячного курсу команди отримають доступ до лекцій та матеріалів на різноманітну тематику: від формування ідеї, аналізу ринку, юридичних та фінансових аспектів ведення бізнесу до залучення інвестицій.

В eō Бізнес Інкубаторах вже пройшли інкубацію 7 стартапів, ще 12 стануть випукниками програми у березні цього року. З жовтня 2019 року стартапи-випускники eō Бізнес Інкубаторів залучили понад $ 700 000 у вигляді інвестицій, грантів, сервісів та іншої підтримки.

Більше інформації про випускників eō:

https://www.facebook.com/eo.in.ua/.

Якщо ваш стартап планує рости та розвиватись як в Україні, так і на глобальному ринку. Подавайте заявку на третю інкубаційну програму, що розпочнеться вже 2 березня 2020 року.

Кінцевий термін подачі заявок: 17 лютого 2020 року.

Вся інформація про програму тут: https://eo.in.ua.

Запрошуємо активну молодь, представників молодіжних громадських об’єднань, органів учнівського та студентського самоврядування долучитися до програми.

Додати коментар