У місті відбувся третій Молитовний сніданок

11 лютого у Гостинному домі «Покровський» міста Переяслава за ініціативи релігійної громади міста  відбувся  третій Молитовний сніданок Переяславщини. Цей захід, започаткований представниками місцевих релігійних громад спільно з міським головою став уже традиційним у нашому місті. У заході взяли участь ведучий данного заходу Сергій Качан, міський голова Тарас Костінпредставники керівництва  району, очільники  ОТГ, депутати міської ради, заступники міського голови, представники усіх церковних конфесій міста Переяслава та громадських організацій, структурних підрозділів виконавчого комітету , міської ради та райдержадміністрації, силових структур.

У ході зустрічі присутні спільно молились за мир в Україні та за її воїнів-захисників, за її владу  та за її народ. Основною метою заходу є зміцнення духовності в усіх сферах суспільного життя, впевненості у завтрашньому дні, обєднання всіх представників суспільства для досягнення спільної мети – забезпечення добробуту та процвітання рідного міста.

Зокрема, серед інших виголошених молитв були такі: – Господи, за Словом Твоїм відкриваємо тобі бажання сердець наших.  Приносимо до ніг Твоїх прохання влади міста нашого. Просимо, благослови економічний, туристичний та інвестиційний розвиток міста Переяслава, щоб влада могла мудро використовувати всі ресурси, які всі від Тебе, для благополуччя громадян . Щоб у місті розвивались галузі освіти, спорту, охорони здоров’я, соціального захисту. І врешті було більше розумних, здорових та захищених людей.  Благослови, Боже, проекти ремонту доріг у місті та оновлення водопроводу, щоб робили все якісно і чесно. І видно буде всюди, що тут живуть люди якішанують Бога, а Ти Господи благословляєш їх.  Амінь.

Отче Наш, благаємо за вищу владу нашої країни, збережи їх від прийняття законів та постанов які протиставляться Твоєму Слову. Також  просимо мудрості для керманичів міста: мера та депутатів, керівників відділів та установ. Щоб діяльність свою звіряли зі Словом Твоїм. І чинили все згідно волі Твоєї. Не переступали Заповіді Твої. Благослови побудову індустріального парку, щоб були робочі місця та не було шкоди для екології. Нехай капітальний ремонт центральних парків принесе радість і задоволення для жителів міста. Просимо Господи знайти вирішення питання військового містечка, недобудованого музею, та приміщення соціального захисту. Просили все в ім’я Отця і Сини і Святого Духа. Амінь.

Після офіційної частини учасники зібрання зробили спільне фото, а присутні керівники обговорили питання втілення державної політики в рамках вічних духовних цінностей.

Додати коментар