Звернення міського голови з нагоди вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Дата виведення радянських військ з Афганістану – 15 лютого – стала днем вшанування всіх учасників бойових дій на території інших держав.

В цей день ми з глибокою шаною згадуємо усіх, хто не повернувся додому з «гарячих точок» планети, і з особливим болем  – воїнів Афганістану.

Ціле покоління воїнів пройшло кривавими дорогами афганської війни, залишаючи на них життя і біль втрат. І плин часу не затьмарює спогадів про жорстокі будні десятирічної війни, пам’ять продовжує нагадувати ті жахливі часи.

Сьогодні, воїни-афганці зайняли активну громадянську позицію, усвідомлюючи свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Вони приймали активну участь у Революції Гідності, і нині багато з них мужньо боронять кордони України, її цілісність, свободу від цинічного агресора. Безмежна за це їм вдячність і низький уклін.

Шановні ветерани війни в Афганістані, воїни-інтернаціоналісти! Ви завжди були і є прикладом мужності і відваги, людьми, для яких «обов’язок» – це не просто слово, а норма поведінки, суть життя. Бажаємо вам козацького здоров’я,  надійного родинного тилу, миру, добробуту, благополуччя, впевненості у завтрашньому дні.

Шануймо живих, ви – Герої назавжди!

Вклонімося загиблим – Вічна їм Пам’ять!

 

Переяславська міська рада,

виконавчий комітет

Міський голова                                                                            Тарас КОСТІН

Додати коментар