Відбулася робоча зустріч директора філії з начальником відділення контролю другої лінії відділу прикордонної служби «Бориспіль-2»

Із метою налагодження та розширення співпраці з роботодавцями 6 лютого 2020 року в «Офісі роботодавця» Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості відбулася робоча зустріч директора філії Любов Красової  з начальником відділення контролю другої лінії відділу прикордонної служби «Бориспіль-2» Наталією Веселовою.

Начальник відділення контролю другої лінії відділу прикордонної служби «Бориспіль-2» Наталія Веселова  зазначила, що триває набір претендентів на військову службу за контрактом до Державної прикордонної служби України громадян віком від 18 років, на посади осіб рядового, сержантського та офіцерського складу. Розповіла про умови праці, графік роботи, розмір грошового забезпечення та інше. Зі свого боку, директор філії Любов Красова ознайомила з професійно-кваліфікаційним складом безробітних, які перебувають на обліку в СЗ, презентувала  послуги служби зайнятості та запропонувала  проводити спільні інформаційно-роз’яснювальні заходи, спрямовані на залучення безробітних на військову службу.

Додати коментар