З Новим Роком та Різдвом Христовим!

24 грудня 2019 року відбулася  святкова зустріч у клубі «Пам’ять серця». «З Новим Роком та Різдвом Христовим!», – лунало в Будинку освіти, де  збиралися  учасники проєкту «Служба медико-соціальної допомоги, організація зустрічей та дозвілля жертв націонал-соціалізму у Переяславі-Хмельницькому».  Зі святковим настроєм, радісні та щасливі, вони вітали  одне одного з прийдешніми святами  і раділи  зустрічі. Жертви нацизму та діти війни завітали та свято не тільки з міста, а також  приїхали з Цибель, Світанку, Віненців.

Свято відкрила керівник проєкту Анелія Ковальська.  Вона  привітала  учасників зібрання з прийдешніми святами  і представила гостей: заступника міського голови Валентину Губенко, генерального директора центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів Раїсу Голованову, начальнику  управління праці  та соціального захисту населення  Миколу Гущу.  Кожен з них привітав присутніх з прийдешніми святами, побажав здоров’я  та родинного благополуччя. Зокрема, Валентина Губенко також ознайомила учасників святкової зустрічі з Новорічно-Різдвяними заходами, які будуть відбуватися  у місті. Микола Гуща надав інформацію про отримання субсидій та проїзних талонів та відповів на запитання.

Святковий подарунок підготував учасникам  проєкту  народний ансамбль «Весняний подих» центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів. Під керівництвом Лідії Губи звучали Новорічно-Різдвяні вітання, пісні, колядки, гумористичні мініатюри. Зал підспівував і аплодував. Тут панувала  дивовижна  атмосфера з очікуванням  свят, які наближалися.

Зі святковими вітаннями до учасників свята звернулися волонтери проекту Дана Мільгевська та  Олександр Фріде, які  надавали допомогу в  його проведенні.

Святкова зустріч у клубі «Пам’ять серця»  «З Новим Роком та Різдвом Христовим» відбулася у рамках  проєкту  «Служба медико-соціальної допомоги, організація зустрічей та дозвілля жертв націонал-соціалізму у Переяславі-Хмельницькому».  Проєкт фінансується Німецьким фондом «Пам’ять, відповідальність і майбутнє».

Фінансову допомогу у проведенні цієї зустрічі та Новорічних вітань надав також  партнер Олівер Браун (м. Магдебург, Німеччина).

 

 

Додати коментар