Міський голова зустрівся із турецькими інвесторами

Вчора, 4 лютого, міський голова Тарас Костін, за участю секретаря ради Петра Бочаріна, головного архітектора міста Анни Степаненко, провів зустріч із представниками групи турецьких компаній, на чолі із керівником ПП «Райтел» Ісмаілом Хаджиоглу, щодо створення в Переяславі індустріального парку.

Інвестиції – це нові робочі місця, надходження до бюджету міста, розвиток економіки Переяслава, а отже і добробуту жителів міста.

Міський голова Тарас Костін під час зустрічі наголосив, що на сьогодні в пріоритеті для органів місцевого самоврядування – розвиток Переяслава: «Для нас важливо, щоб місто стало інвестиційно привабливим; важливо створювати робочі місця, щоб місцева молодь була твердо впевнена у майбутньому і пов’язувала своє життя виключно зі своїм рідним містом».

На своїй сторінці у Фейсбук  Ісмаіл Хаджиоглу з цього приводу зробив такий допис: «У нас відбулася ефективна зустріч з міським головою п. Тарасом Костіним, генеральним секретарем муніципалітету та директором зонінгу щодо організованої промислової зони, яку ми плануємо створити в місті Переяслав. У зустрічі  взяли участь віце-президент компанії «EkoAvrasya» Кемал Курназ, бізнесмени Сельчук Дірклі, Ахмет  Бульгурку, Фірас Саввас. Наша мета – створити більше турецьких інвестицій та колективні організовані промислові зони в Україні. Хай живе єдність Туреччини в Україні…».

Додати коментар