Поновлено склад комітету доступності

       Рішенням виконавчого комітету Переяславської міської ради №40-01 від 21.01.2020 року затверджено новий склад комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та  інших маломобільних груп до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста.

   30.01.2020 року в управлінні соціального захисту населення відбулось  засідання поновленого комітету доступності на якому було розглянуті  такі питання:

  1. План роботи комітету на 2020 рік. 

Інформував начальник управління соціального захисту населення Гуща М.В.

2.Про  стан будівництва  пандусів на  соціально-побутових об’єктах міста.                                     

Інформувала  начальник відділу з питань праці Мусієнко О.Г.

3.Стан доступності до багатоповерхових будинків.

Інформувала начальник  КП УК ВУЖКГ Сущук Т.В.

     На засідання комітету було запрошено власників магазинів «Форсаж Гранд», вул..Сковороди-44; «Молоко», вул..Пугачова; керівника центрального відділення зв’язку ЦПВ №5408 у яких відсутні пандуси. На засідання комітету вони не з’явились. Вирішено надіслати вказаним власникам листи з пропозицією  встановити пандуси протягом 3 місяців. Для власниці магазину «Продукти», вул..Богдана-Хмельницького-37,  яка була присутня на засідання комітету, де пандус не відповідає будівельним нормам, запропоновано протягом 2 місяців встановити кнопку виклику.

  На засіданні  комітету було також заслухано інформацію начальник  КП УК ВУЖКГ Сущук Т.В. про стан доступності осіб з особливими потребами до багатоповерхових будинків.

Станом на 01.01.2020 року на багатоповерхових будинках встановлено більше 30 поручнів та кутових пристроїв для доступності осіб з інвалідністю до ліфта або до першого поверху. Всі звернення громадян міста по питанню доступності до багатоповерхових будинків виконані. Інформацію з даного питання прийнято до відому.

   Сплановано роботу комітету до чергового засідання у квітні 2020 року.

 

  Начальник управління соціального захисту населення              М.ГУЩА

Додати коментар