Відбулася щотижнева апаратна нарада

27 січня в залі засідань Переяславської міської ради відбулася щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, яку провів  міський голова Тарас Костін. Він привітав іменинників, які святкували свої дні народження на минулому тижні.

Також міський голова ознайомив учасників наради з основними важливими подіями з життя міста, які відбулися на минулому тижні та заслухав звіти керівників підприємств та структурних підрозділів ради та виконкому.

21 січня  відбулося чергове перше в новому році засідання виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке провів міський голова Тарас Костін. Присутні розглянули запропоновані питання порядку денного засідання та прийняли по них відповідні рішення.

22 січня в залі засідань міської ради відбулися урочистості з нагоди Дня Соборності, який відзначають в Україні згідно з Указом Президента від 21 січня 1999 року. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять мільйонів борців, які віддали своє життя на вівтар незалежності, соборності, державності рідної Батьківщини. До всіх присутніх звернувся міський голова Тарас Костін, який привітав учасників зібрання з державним святом – Днем Соборності України, побажав миру, злагоди, взаєморозуміння, оптимізму, єдності та плідної праці на благо рідного міста і держави. Тарас Вікторович Подяками та пам’ятними подарунками відзначив людей, чиїми зусиллями були проведені реставраційні роботи на маківці дзвіниці Вознесенського собору, яка є пам’яткою національного значення і візитівкою нашого міста – Олександра Литвишка, Леоніда Набока і Романа Литвишка.

23 січня міський голова міста Переяслава Тарас Костін провів пленарне засідання чергової 79 сесії міської ради сьомого скликання. У засіданні взяли участь 30 депутатів міської ради з 34. Присутні народні обранці розглянули  питання порядку денного та прийняли по них відповідні рішення.

По закінченні апаратної наради міський голова провів нараду з керівниками комунальних підприємств.

Додати коментар