Семінар на тему: «Кредитування малого та середнього бізнесу»

    28 січня в Центрі розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості був проведений інформаційний семінар для суб’єктів господарювання та безробітних на тему: «Особливості кредитування суб’єктів малого та середнього бізнесу».

    У даному заході взяли участь заступник директора Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Любов Томченко, керівник Переяслав-Хмельницького відділення ПАТ КБ «Приватбанк» Олена Пархоменко, представники роботодавців, об’єднаних територіальних громад, фізичні особи-підприємці Переяслав-Хмельницького міста та  району та незайняте населення.

     Відкрила захід заступник директора філії Любов Томченко, яка розповіла присутнім про стан ринку праці та  презентувала послуги, якими можна скористатись у Центрі розвитку підприємництва.

     Керівник Переяслав-Хмельницького відділення ПАТ КБ «Приватбанк» Олена Пархоменко наголосила, що успішний розвиток малого та середнього бізнесу більшою мірою залежить від його забезпеченості фінансовими ресурсами як довгострокового так і короткострокового характеру. Серед джерел фінансових ресурсів малих та середніх підприємств банківські кредити за статистикою займають третє місце після прибутків від діяльності суб’єктів підприємництва та особистих коштів засновників. 

    Таким чином, питання залучення фінансування для свого розвитку, у тому числі й кредитів, залишається актуальним для більшості наших суб’єктів господарювання.Олена Пархоменкодетально розповіла присутнім про вигідні умови кредитування та запросила всіх бажаючих стати партнерами Банку на вигідних умовах.

Додати коментар