Відбулося визначення переможців конкурсу творчих відгуків (робіт) у форматі “екоплакатів” на тему:”Заходи з енергозбереження в моєму навчальному закладі”, в рамках проведення Тижня сталої енергії в місті Переяславі – Хмельницькому

На виконання розпорядження першого заступника міського голови Г.М.Карнауха № 86/7-09 від 15 травня 2017 року Про затвердження Положення про конкурс творчих відгуків (робіт) у форматі “екоплакатів” на тему:”Заходи з енергозбереження в моєму навчальному закладі”, в рамках проведення Тижня сталої енергії в місті Переяславі – Хмельницькому, 08 червня було проведено засідання журі та оргкомітету щодо визначення переможців.

         За результатами конкурсу переможцями стали:

  1. Переможець конкурсу екоплакатів на тему: “Заходи з енергозбереження в моєму навчальному закладі” – колективна робота учнів 8 класу Переяслав – Хмельницької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 плакат “Бережи енергію! Збережи Україну!”
  2. Переможець конкурсу у номінації “Креативний підхід” – колективна робота учениць 5-А класу Переяслав – Хмельницької гімназії “Енергозбереження в гімназії” Булич Наталії, Христюк Валерії, Усик Анни.
  3. Переможець конкурсу у номінації “Екологічна ініціатива” – Башук Валентина, учениця 8 класу Переяслав – Хмельницької гімназії (екоплакат “Заходи з енергозбереження в навчальному закладі”).
  4. Переможець в номінації “Енергозберігаючий ефект” – гурток “Ми малюємо світ”, Переяслав – Хмельницька ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 (екоплакат “Живи енергоефективно”), керівник Остаповська Т.В.

         Участь у конкурсі приймали:

  1. Турська Альона, Бутковська Вікторія – учениці 8 класу Переяслав – Хмельницької ЗОШ І-ІІІ ст. № 4, екоплакат ” Живи енергоефективно!”
  2. Рудніцька Дарина, Заболотня Ольга – учениці 8 класу Переяслав – Хмельницької ЗОШ № 5.
  3. Учнівський колектив 5-А класу Переяслав – Хмельницької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, екоплакат “Енергозбереження в школі:крок за кроком”
  4. Думан Аліна – учениця 6-Б класу Переяслав – Хмельницької гімназії екоплакат “Гімназійна економія”.

Нагородження переможців буде на центральній площі міста під час проведення Дня молоді.







Додати коментар