Відбувся лідер-тайм «Формуємо лідерський потенціал»

10 січня 2020 року у Верховній Раді України відбувся лідер-тайм «Формуємо лідерський потенціал». Учасниками заходу стали 60 депутатів обласної ради дітей Київщини, серед яких були члени Міської Ради Дітей Переяслава Кононенко Максим і Власенко Діана.
У рамках заходу були проведені екскурсія до головного законодавчого органу нашої держави та інформаційно-просвітницькі івенти.
Родзинкою лідер-тайму стала робота в освітньому центрі Верховної Ради України – сучасному просторі розвитку лідерських якостей. Гра-моделювання, яку провели працівники апарату Верховної Ради України під час відвідування освітнього центру, дала можливість лідерам відчути себе народними депутатами України. Кожна група створила свою фракцію, спробувала написати законопроєкт, внести його на розгляд та довести доцільність, а потім пройти шлях голосування та наочно побачити результати своєї праці.
Після насиченої спільної роботи, день продовжився прогулянкою по місту Києву. Ми побували біля Кабінету Міністрів, біля Офісу Президента України, Будинку з химерами, на Майдані Незалежності, на Софіївській площі біля головної новорічної ялинки, покаталися на фунікулері і завершальним акордом нашої поїздки було катання на ковзанах на Контрактовій площі.

 

Додати коментар