Очільник КОДА призначив своїм заступником Андрія Лісовика

Голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов підписав відповідне розпорядження 2 січня 2020 року.

Кандидатуру Лісовика Андрія В’ячеславовича на посаду заступника очільника Київської ОДА було погоджено Офісом Президента та Кабміном.

Довідка.

Лісовик Андрій В’ячеславович народився 1 вересня 1983 року в м. Київ.

У 2004 році здобув вищу освіту, закінчивши Київський національний університет ім. Тараса Шевченка. У 2014 році закінчив Національну академію державного управління при Президентові України.

Загальний стаж роботи Андрія Лісовика становить 13 років 8 місяців.

Трудову діяльність розпочав у 2003 році на посаді редактора в редакції «Спорт» РЦТМ ТОВ ТОНИС- Юг, згодом став менеджером з реклами комерційного відділу ЗАТ «Міжнародний Медіа Центр-СТБ».

З 2010 року Андрій Лісовик працював у Комунальному підприємстві «Група впровадження проекту з енергозбереження в адміністративних і громадських будівлях м. Києва» виконавчого органу Київської міської ради експертом в питаннях енергоефективності. А саме, до 2013 року обіймав посаду заступника директора енергоменеджменту, з 2013 по 2016 – керівника центру моніторингу та диспетчеризації, з 2016 по 2017 – начальника відділу енергетичного менеджменту та сервісу.

До призначення на посаду заступника голови КОДА був начальником управління енергетичного менеджменту та розвитку Комунального підприємства «Група впровадження проекту з енергозбереження в адміністративних і громадських будівлях м. Києва».

Зокрема, Лісовик Андрій В’ячеславович є експертом з питань енергоефективності.

Додати коментар