МЕГАматусі БХТДЮМ

Переяславський будинок художньої творчості дітей, юнацтва та молоді знову зібрав в дружнє родинне коло своїх вихованців та їх батьків. Цього разу мами зі своїми донечками брали участь в естафетах та конкурсах, щоб довести, що усі вони гідні звання «МЕГАМАТУСЯ».
Від початку і до кінця конкурсу членам експертної ради – Катерині Лой (начальник служби у справах дітей та сім`ї Переяславської міської ради), Ніні Товкун (директор БХТДЮМ) та Ірині Омельяненко (заступник директора БХТДЮМ), було складно визначити, хто ж стане переможницею. На кожному етапі конкурсу учасниці дивували всіх глядачів своєю чарівністю, грацією, витонченістю, енергією, добротою і оригінальністю. Мами показували свою майстерність, вправність, творчість, інтуїцію, вміння вести господарство. Весело пройшли конкурси за участю мам та їхніх дітей. Усі були на висоті. Тому в цьому змаганні не виявилося тих, хто програв, а тільки переможці! Кожна конкурсантка посіла своє місце на п’єдесталі. Титул «Мегагосподиня» отримали Слюсар Любов з Марійкою та Степанчук Катерина з Полінкою. Радіоненко Тетяна з донечкою Марійкою вибороли титул «Мегавправність». «Мегашвидкість» – це заслужений титул і стиль життя Грабевник Галини та Олі. Ісак Людмила та Марина, Цабенко Юлія та Анна, Свербута Катерина та Наталія здобули титул «Мегаінтуіція». Підборська Альона з Ангеліною та Зевіна Юлія з Олександрою отримали звання «Мегадрайв». Перемогу в номінації «Мегакреатив» заслужили Авдієнко Олена з Іринкою. У номінації «Мегапозитив» – Столярова Поліна та Лілія та Кузнєцова Оксана з Богданою. Титул «Мегагармонія» мають Герасименко Олена з Олександрою та Світлична Марина з Анастасією. А в номінації «Мегаактивність» заслужені симпатії у Яременко Олени з Веронікою, Лисенко Людмили та Пшук Ані, Слєпченко Юлії та Каті, Дубинець Наталії та Олі.
Мами отримали заряд енергії, впевненість в собі і своїх силах, а також радісні емоції . А їх діточки та родичі мали нагоду порадіти разом із ними. Мета проведення свята була досягнута: милі і найактивніші мами були раді і щасливі і понесли цю радість в свої родини.
Низький уклін і вдячність Вам, дорогі МЕГАматусі!

 

 

Додати коментар