В Маріуполі волонтер зачитав Звернення дітей Переяслава-Хмельницького під час міського заходу “Діти – ангели світу!”

Організаторами свята виступили депутат Маріупольської міської ради Лілія Тихонова, громадське об’єднання “Грім Приазов’я”, благодійний фонд ” Великодушність”. Площа була заполонена дітьми різного віку, багато хто з них прийшов сюди з батьками.

Секретар ради Степан Махсма, виступаючи перед молоддю, сказав їм багато теплих слів. “Ми робимо все для того, щоб вам, діти, жилося комфортно та щасливо, щоб на ваших обличчях завжди сяяла посмішка, і радістю були наповнені серця. Мирного неба і щасливого дитинства”, – сказав секретар ради.

Також він передав вітання від міського голови Вадима Бойченка та депутатського корпусу, відзначивши, що в місті проводиться багато реформ, спрямованих на розвиток дитячої та молодіжної творчості, підтримку та заохочення інших ініціатив.

Депутат Лілія Тихонова говорить, такі свята роблять життя дітей різноманітним, а завдання дорослих: як можна частіше дарувати їм такі моменти. Привітали малечу представники організації “Зелений центр”, Збройних сил України, благодійного фонду ” Великодушність”.

Волонтер фонду зачитала присутнім звернення, написане дітьми з міста Переяслав – Хмельницький, який є партнером Маріуполя. Свято прикрашали три прапори – Маріуполя – Переяслав – Хмельницького і України.

Порадували маленьких гостей свята і виступи творчих колективів міських палаців культури, а також шоу мильних бульбашок. Як зауважила Тихонова, проведено культурний обмін символами миру, створеними дитячими руками. Для дітей-сиріт в Переяслав – Хмельницький волонтери відправлять подарунки. У свою чергу, їх колеги передадуть допомогу для маріупольських дітлахів.

Закінчилося святкування запуском голуба миру з кулями в небо.

Сайт самоврядування міста Маріуполь

Додати коментар