Відбулася щотижнева апаратна нарада

23 грудня в залі засідань Переяславської міської ради відбулася апаратна нарада за участі заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, яку провела заступник міського голови Валентина Губенко. Вона привітала іменинників, які святкували свої дні народження на минулому тижні. Також з нагоди відзначення Дня створення Державної служби зайнятості Валентина Валеріївна привітала колектив міськрайонного центру зайнятості та його керівника Любов Красову.

Валентина Губенко ознайомила учасників наради з основними важливими подіями з життя міста, які відбулися на минулому тижні та заслухала звіти керівників підприємств та структурних підрозділів ради та виконкому.

Міський голова Тарас Костін презентував інвестиційний і туристичний потенціал Переяслава у рамках саміту «Шовковий шлях-2019», що вже вчетверте проходив у Чжанцзяцзе, провінція Хунань (Китай) із 8 по 11 грудня. Поїздка стала можливою за підтримки Міжнародної громадської організації «Культурно-дослідницький центр України та Китаю «LanHua», голова правління Юрій Котик.

19 грудня міський голова Переяслава Тарас Костін провів ІІІ пленарне засідання чергової 75-ї сесії міської ради сьомого скликання та засідання позачергової 76 сесії т міської ради сьомого скликання.  Депутати розглянули усі питання порядку денного та прийняли по них відповідні рішення.

19 грудня з настанням сутінків на центральній площі міста біля головної ялинки зібралися жителі міста та маленькі громадяни. Саме тут в серці Переяслава проходило маштабне театралізоване дійство зі світловим шоу – відкриття головної ялинки, яке традиційно відбувається в День святого Миколая. Захід організували та провели творчі колективи НЦК «Зустріч», та  відділ культури і туризму міської ради. Всіх присутніх привітав зі святом міський голова Тарас Костін. Він разом зі святим Миколаєм та членами багатодітної сім’ї Грушецьких запалив вогні на головній ялинці – символі  новорічно-різдвяних свят. Потім міський голова нагородив переможців конкурсу на кращу ялинкову прикрасу, в якому взяли участь 279 дітей. 

Також присутні розглянули ряд організаційних питань.

По закінченні апаратної наради  заступник міського голови провела нараду з керівниками комунальних підприємств.

Додати коментар