Відбувся майстер-клас «Новорічна ялинка» для другокласників у меморіальному музеї Г.С. Сковороди

Всі ми з нетерпінням очікуємо улюблене свято – Новий рік. Звичайно ж, головна прикраса цієї події – новорічна ялинка. Кожен намагається прикрасити зелену красуню яскраво та оригінально. Останнім часом набирають популярності та дуже цінуються вироби, зроблені своїми руками.

20 грудня у Меморіальному музеї Г.С.Сковороди для учнів 2-Б класу ЗОШ № 1 (учитель – Хмара Ірина Степанівна) було проведено майстер-клас по виготовленню ялинкової прикраси. Діти виготовляли іграшку “Новорічна ялинка”, оздоблювали виріб блискучими паєтками, а іграшками на їхніх ялинках слугували ґудзики. Впродовж заходу діти співали новорічні пісні, читали віршики та розгадували загадки про зиму. Наприкінці майстер-класу школярі отримали солодкі подарунки.

Новорічні іграшки своїми руками не тільки модно, креативно та душевно, та ще й заощаджує бюджет. Виготовлені вироби з гідністю послужать прикрасою будь-якої ялинки. Саморобні іграшки несуть в собі багато позитивних емоцій, адже кожна з них пам’ятає дотик руки майстра.

Ми бажаємо Вам ніколи не забувати яскраві емоції, почуття радості та позитиву! Щасливого Нового року!

Завідувач НДВ «Меморіальний музей Г.С.Сковороди»                         Тетяна Радіоненко 

Додати коментар