Василь Володін – заступник голови КОДА

Олексій Чернишов призначив своїм заступником Василя Володіна. Відповідне розпорядження 20 грудня 2019 року підписав голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов.

Кандидатуру Василя Геннадійовича Володіна на посаду заступника очільника Київської ОДА було погоджено Офісом Президента та Кабміном.

Довідка.

Володін Василь Геннадійович народився 15 квітня 1979 року в с. Корсунка Черкаської області. У 2001 році здобув вищу освіту, закінчивши Львівський національний університет ім. Івана Франка за спеціальністю «міжнародні відносини», кваліфікація «спеціаліст з міжнародних відносин. Перекладач».

Василь Володін має звання Заслужений юрист України. Двічі нагороджений державними відзнаками – подякою прем’єр-міністра України та почесною грамотою КМУ.

Трудову діяльність розпочав у 2002 році на посаді менеджера з питань зовнішньоекономічної діяльності приватного підприємства «Укрфермерпостач», м. Київ.

У 2004-му році прийшов на державну службу, де працював, зокрема, на посаді головного спеціаліста відділу з питань оподаткування управління та зовнішньоекономічної діяльності Департаменту фінансового законодавства Міністерства юстиції України.

З 2006 по 2010 рік працював у Державному агентстві України з інвестицій та інновацій. Обіймаючи посади від заступника начальника юридичного управління – начальника відділу фінансового законодавства та розвитку ринків капіталу до директора юридичного департаменту Державного агентства.

У 2010 році Василь Володін став заступником генерального директора Державного підприємства «Державна інвестиційна компанія». У 2011 – заступником Голови Спостережної Ради ПАТ «Український банк реконструкції та розвитку». З 2012-го по 2019-й обіймав посаду директора Департаменту правового забезпечення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.

До призначення на посаду заступника голови Київської облдержадміністрації був виконувачем обов’язків генерального директора ДП «Електронмаш».

Додати коментар