Пошта Святого Миколая запрацювала в БХТДЮМ

Свято Миколая є особливо бажаним дитячим святом. Серед дітей встановився звичай писати Святому Миколаю листа, у якому дитина вказує, що хорошого та поганого вона вчинила протягом року і просити про подарунки, які б хотілося отримати.
Традиційно на початку грудня в Переяславському будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді розпочала роботу пошта Святого Миколая. Члени Міської ради дітей Переяслава – молодший склад (МРДП – МС), керівник Ірина Омельяненко, підготували для малечі коротеньке дійство із чарівними Феями (Валерія Заноза та Анжеліка Дьолог), бешкетницею Пустункою (Евеліна Павленко), чортиком Антипком, який збирав інформацію про погані вчинки дітей (Данііл Піддубний) та справедливим Ангелом (Анна Слива), що захистила усіх вихованців БХТДЮМ від чортикових різочок. Ігри-естафети під час яких присутні малювали портрети Миколая та збирали яблука для його оленів теж придумали та провели члени МРДП –МС Валерія Доброгорська, Олександра Кріпак та Дарина Галушка.
Вихованці вокальної студії «Акорд», керівник Анна Сахно, своїм по-дитячому щирим співом та тематичними пісеньками створили чудову атмосферу очікування миколаївського дива.
Наприкінці свята ті, хто вже приготував листи Миколаю, вкинули їх до скриньки.
Святкова пошта працюватиме до 18 грудня, тож усі матимуть можливість написати Чудотворцю. Сподіваємося, що Чудотворець обов’язково прочитає їх всі та принесе малечі приємні подарунки!

 

 

Додати коментар