Активна молодь міста взяла участь у Форумі молоді Київщини

9 та 10 грудня управління молодіжної політики КОДА спільно із Київським обласним молодіжним центром зібрали на Форумі молоді Київщини 250 активістів, представників громадських організацій, молодіжних рад, студентства регіону. Наше місто представляли: головний спеціаліст відділу фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров`я Альона Свириденко, голова  Молодіжної ради Переяслава Володимир Сонько, голова ГІ “Корінь нації” Микола Богатир, голова ГО “Джем Толока” Ігор Янчук та активістка Марія Барабаш.
Захід став фінальною підсумковою зустріччю за результатами реалізації Програми підтримки молоді на 2017-2020 рр “Молодь Київщини”.
Були раді вітати спікерами на заході представників Мінкультмолодьспорту (Мінмолодьспорту), зокрема Олександра Ярему, з яким обговорили стратегію державної молодіжної політики.
Про роботу управління відзвітувала Марина Попатенко та обговорила з молоддю перспективи співпраці і реалізації проєктів за різними напрямками в області.
В.о. директора КЗ КОР “Київський обласний молодіжний центр” Андрій Михайлов мав діалог із представниками інститутів громадянського суспільства щодо форм молодіжної роботи на місцях та заходів у 2020 році.
До реалізації і активної участі в процесі долучилися в.о. директора Пластового вишкільного центру Ярослав Храпський, начальник відділу Інституту сімейної та молодіжної політики Леся Мукосєєва, партнери та колеги із національних та міжнародних організацій – Фонд Родини Богдана Гаврилишина, Британська Рада в Україні, Erasmus+, МНК, ВОВПО, Школа медіапатріотів, Ureport, майже 20 громадських організацій та ініціатив Київщини.
На завершення учасникам пощастило мати мотиваційну розмову із лідером гурту “Антитіла” Тарасом Тополею.

Переяславці у місто привезли чимало відзнак:

#ДеньВуличноїМузики в Переяславі визнано кращою молодіжною практикою в Київській області.
#ТолокаХаб, його команда та історія створення поширюється по області та мотивує до відкриття подібних просторів і в інших регіонах.

Додати коментар