Відбулася презентація Батальйону патрульної поліції у м. Борисполі

4 грудня 2019 року в Центрі розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості відбулася презентація Батальйону патрульної поліції у м. Борисполі для безробітних та шукачів роботи.
Інспектор відділу моніторингу та аналітичного забезпечення Батальйону патрульної поліції Дмитро Карпусь та інспектор відділу зв’язків з громадськістю капрал поліції Анна Бикова, ознайомили присутніх зі специфікою роботи в поліції та особливостями прийому на службу. Наголосили, що працівники патрульної поліції мають забезпечувати публічну безпеку й порядок, охороняти права й свободи людини, інтереси суспільства й держави, а також в рамках закону надавати допомогу особам, які такої допомоги потребують. Слухачам було запропоновано подати електронну заявку на участь у конкурсі та приєднатися до лав патрульної поліції м. Борисполя.
Учасники заходу цікавились умовами праці та її оплати, соціальним пакетом, знаннями та навичками, які необхідні для роботи в поліції, деталями прийому на службу. Також безробітні взяли активну участь у дискусії та мали можливість отримати індивідуальні консультації з питань, які їх цікавили.
 

Додати коментар